Välkommen på årsmöte

Hjärtligt välkomna till Gärdesmoderaternas årsmöte.

Först kommer Moderaternas partisekreterare Tomas Tobé att tal för oss och de övriga östermalmsföreningarna i skolans Aula, kom gärna några minuter innan. Efter talet kommer det också att ges möjlighet att ställa frågor. Därefter kommer vi att gå till vårt klassrum för att genomföra årsmötet. Under mötet kommer vi bjuda på ett glas vin eller annan dryck. Förfriskningar kommer även att finnas för försäljning under Tomas föredrag.

Årsmötet kommer bli ett avstamp inför årets kampanjer, talarkvällar och andra evenemang som är planerade. Innan och efter mötet kommer det ges möjlighet till mingel
och socialisering i goda vänners lag.

Som ordförande hoppas jag först och främst att du vill delta på årsmötet men jag hoppas även på att få se dig senare under året. Det kommer bli ett intensivt år
och alla krafter behövs. Det är självklart roligt om du vill engagera dig mer men vi vet alla att tiden är knapp. Om du inte vill vara aktiv i det dagliga arbete som görs kan jag varmt rekommendera de kommande medlemsträffar och utbildningskvällar som vi genomför.

Årsmötet är ett bra tillfälle att lära sig mer om föreningen eller vara med och påverka dess arbete, men främst är det ett ypperligt sätt att träffa nya vänner och kanske till och med gamla bekanta.

Tid och plats:
Onsdag den 24 februari, klockan 18:00
Östra Reals gymnasium, Aulan, Karlavägen 79

 

 

Se hela inbjudan och föredragningslistan genom att klicka på länken nedan

Årsmötesinbjudan Gärdet