Medlemsmöte

Är du ny medlem i Gärdesmoderaterna och undrar vilka som sitter i styrelsen och vad vi sysslar med i föreningen? Du kanske har varit medlem ett tag och vill engagera dig mer genom att bli nämndeman eller bli aktiv inom våra arbetsgrupper? Du kanske bara vill umgås, prata politik och ha en trevlig kväll? Då får du inte missa Gärdesmoderaternas medlemskväll den 22 september.

Därför har vi den stora äran att bjuda in till restaurang Funkalistic bar och bistro på Sehlstedtsgatan klockan 18. Över ett glas och tilltugg som går att köpa i baren kommer vi presentera vilka som sitter i styrelsen, hur höstens verksamhet kommer att se ut och vilka möjligheter det finns att engagera sig i vår verksamhet och påverka politiken. Är du dessutom ny medlem sedan årsskiftet bjuder föreningen på ett glas valfri dryck för att du ska känna dig extra välkommen hos oss.

Vi föredrar om du anmäler dig senast 20 september för att vi ska kunna boka bord till rätt antal. Skulle du trots allt glömma att anmäla dig eller få förhinder går det givetvis bra att droppa in under kvällen. Anmälan sker gardet@moderat.se.

Tveka inte att höra av dig till vår utbildningsledare om du har frågor kring kvällen: sarah.roos@moderat.se

När: 22 september, klockan 18:00
Var: Restaurang Funkalistic Bar & Bistro på Sehlstedtsgatan 1, 115 28 Stockholm