Gärdet kandiderar till Kommunen

Gärdesmoderaterna har representanter till samtliga tre val i höst. Idag tittar vi närmare på våra två kandidater till kommunvalet.

 

Bodil Sidén #20

 

 

 

 

 

 

Vem är du?
Jag är en norrländsk Stockholmare som gillar att skriva och måla. Jag är ordförande för Gärdesmoderaterna och jobbar som pressekreterare på Nya Moderaterna.

Varför kandiderar du till Kommunen?
Jag vill att Stockholm ska växa – växer Stockholm, växer Sverige.

Vilken fråga/frågor brinner du mest för?
Jobben. För att fler jobb får ett samhälle att hänga ihop. Ett jobb innebär egenmakt, självförverkligande och att vara behövd men också att vi kan satsa mer på det gemensamma.

Varför ska man rösta på dig?
Jag är envis, är beredd att jobba hårt och kommer att göra mitt yttersta för att Stockholm ska växa och utvecklas.

 

 

Carl Rönnow #32

 

 

 

 

 

 

Vem är du?
24 årig miljövetare som studerar master i miljövetenskap på Stockholms Universitet. Jag blev aktiv inom moderaterna kring valet år 2010 och har varit engagerad sedan dess. Just nu sitter jag i styrelsen för Moderata Studenter på Södertörns Högskola, i MUF Östermalm och som ledamot för Gärdesmoderaterna. I våras valdes jag in som ersätter för Moderaterna i Idrottsnämnden, vilket är ett otroligt spännande uppdrag. 

Varför kandiderar du till Kommunen?
Stockholm är en underbar stad som växer kontinuerligt. Då gäller det att staden utvecklas i takt och i samfund med dess invånare. Här vill jag vara med och påverka utvecklingen, lyfta fram och driva frågor som gör Stockholm ännu bättre.

Vilken fråga/frågor brinner du mest för?
Mina hjärterfrågor som jag vill driva i kommunfullmäktige är miljö och idrott.

Varför ska man rösta på dig?
Vi behöver visa väljarna att vi har en robust miljöpolitik och inte låta MP vinna debatten. Jag vill verka för fler återvinningsstationer, mer ekologisk mat i offentlig sektor och effektivare sophantering. Det är små frågor som gör stor skillnad för miljön. Närheten till naturen är unik för Gärdet och det finns många möjligheter för idrott- och sportrelaterade aktiviteter på Gärdets sportfält. Ju fler personer som utövar spontan- och fritidsirott, dest godare folkhälsa. Rösta på mig om ni delar mina visioner.