Gärdesmoderaternas Årsmöte

Varmt välkommen till Gärdesmoderaternas årsmöte den 15 februari på Östra Reals gymnasium. Årsmötet påbörjas klockan 18:00 för att därefter bjuda på föredragshållning av Ulf Kristersson som är moderaternas ekonomisk-politisk talesperson och vice ordförande i Finansutskottet.

Foto: Peter Knutson

Årsmötet är en tillställning där vi som medlemmar kan vara med och påverka och engagera oss mer i vår lokala förening. Detta är också ett

ypperligt tillfälle att lära känna andra medlemmar och njuta av en stund tillsammans. Ett årsmöte utgör också en start för det nya verksamhetsåret, det är nu vi sätter igång.

2017 kommer bli ett intensivt år. Nästa år är det val och allt förarbete inför detta börjar nu. Vill man engagera sig mer i partiet är det nu du som medlem ska visa ditt intresse. Under 2017 kommer vi medlemmar kunna kandidera till de olika valen. Dessutom kommer kampanj- och utbildningsverksamheten att ta fart. Vi söker därför medlemmar som vill engagera sig mer. Ett engagemang behöver nödvändigtvis inte innebära kandidaturer eller styrelsearbete, du kan även söka om att till exempel bli nämndeman i en domstol.

Så kom och var med på årsmötet. Om inte annat bjuder vi på goda drycker och snacks.

 

 

Programmet för kvällen:
18:00 – Årsmöte
19:30 – Ulf Kristersson talar
20:00 – Tid för frågor
20:30 – Slut

Plats:
Östra Reals gymnasium, Karlavägen 79

 

 

Varmt välkomna!
/Ingebrikt Sjövik, ordförande Gärdesmoderaterna