Välkommen på politisk analys med Maria Ludvigsson

14 september fick Sverige en ny rödgrön regering och Alliansen gick in i opposition. Efter en skakig och osäker start för de nya statsbärande partierna börjar det bli dags att rikta blicken framåt. Hur stora är chanserna egentligen för ett omval? Finns det en rimlig möjlighet för de rödgröna att bedriva en verksam politik i minoritet utan en svekdebatt? Hur kommer media att granska och hantera den nya regeringen och hur kan moderaterna på ett bra sätt agera i opposition? 

27 november välkomnar Gärdesmoderaterna Maria Ludvigsson för att ge en politisk analys utifrån sitt perspektiv som ledarskribent på SvD. Kom och ställ dina frågor om det nya politiska läget eller medias roll de kommande fyra åren. Självklart är även ni och era vänner som inte är medlemmar i Gärdesmoderaterna välkomna. 

Varmt välkomna till Blå Hörnet, Stora Nygatan 30 Gamla Stan, för att ställa era frågor. Enklare mat och dryck kommer att serveras från kl.17.30 och Maria kommer börja tala kl.18. Anmäl er till gardet@moderat.se senast 25 november för att vi ska få en fingervisning om hur mycket mat och dryck som behöver köpas in.